Welkom op mijn website.
 
Voel je je mentaal, emotioneel of fysiek niet in balans? Wil je weer lekker in je vel zitten? Mentale balans voelen? Je vitaler voelen? Wellicht is NEI dan iets voor jou!


Wat is NEI? 
NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Deze energetische testmethode is ontwikkeld door de arts Roy Martina en ontstaan uit de reguliere psychotherapie in combinatie met onder andere neurolinguïstisch programmeren (NLP) en Oosterse Geneeswijzen. Met NEI worden emotionele blokkades opgespoord die ten grondslag liggen aan een fysieke en/of mentale klacht, zodat deze daarna losgelaten kunnen worden.

Veel van wat we hebben ervaren weten we niet meer of hebben we weggestopt. Deze ervaringen, emoties of gebeurtenissen liggen opgeslagen in het onderbewustzijn als onverwerkte emoties. Hierdoor ontstaat er een disbalans en dat kan resulteren in klachten. Elke emotie die niet wordt verwerkt blijft onbewust zijn invloed uitoefenen.

NEI maakt het onbewuste bewust. Het opsporen van de blokkades gebeurt middels een biotensor. Dat is een energetisch meetinstrument die de energiefrequentie in het lichaam meet en waarmee de vertaalslag van jouw onderbewuste naar jouw bewuste wordt gemaakt.


Biotensor


Door NEI kunnen onverwerkte emoties op een vriendelijke manier alsnog verwerkt worden. Lange praatsessies en het herbeleven van emoties zijn hierbij niet nodig. NEI is een vriendelijke, pijnvrije methode, die zeer geschikt is voor volwassenen, kinderen en dieren. Veelal zijn er 2 tot 4 sessies nodig om verbetering te merken. Een sessie vindt plaats bij mij op de praktijk, bij jouw thuis, online of middels een foto.

Waarvoor kan NEI onder andere worden ingezet?

  • Lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, maag/darmklachten, vermoeidheid, pijnklachten 
  • Klachten zoals stress, angst, boosheid, ongewenst gedrag, ongewenst gevoel, verdriet, faalangst, weinig zelfvertrouwen
  • Onbegrepen klachten
  • Kinderwens en zwangerschapsklachten
  • Verslavingen
  • Allergieën/intolerantie
  • Dyslexie/dyscalculie
  • Slecht slapen, veel huilen
  • Gepest worden of pesten
  • ADHD


Staat jouw klacht er niet bij en twijfel je of NEI iets voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op.


Wat kan NEI voor dieren betekenen? 
NEI is ook zeer goed in te zetten bij dieren. Dieren kunnen namelijk net als mensen last hebben van emotionele blokkades. Dit kan zich uiten in ongewenst gedrag en/of fysieke klachten.
Zoals hyperactief, angstig, nerveus, terughoudendheid, uitvallen en klachten zoals huiduitslag, jeuk, pijnklachten en luchtwegproblemen.



Het komt regelmatig voor dat een dier emoties overneemt van zijn/haar eigenaar. De oorsprong van dit gedrag en/of klacht kan dus bij de eigenaar liggen in plaats van bij het dier. Met NEI spoor ik dit op. De sessie vindt plaats in mijn praktijk (middels een foto van jouw dier), bij jou thuis of online. Een sessie duurt +/- 60 tot 90 minuten.



E-mailen
Bellen
Map
Info